Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/29/deputati-svitlovodskoi-miskradi-uhvalili-neobhidni-bjudzhetni-rishennja.htm
новини, 29 листопада 2018

Депутати Світловодської міськради ухвалили необхідні бюджетні рішення


Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко побував з робочою поїздкою у Світловодську, де провів консультації з міським головою Валентином Козярчуком та депутатським корпусом міської ради, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


У місті виникла проблема з організацією проведення сесії міськради, що ставило під загрозу прийняття необхідних бюджетних рішень. Така ситуація унеможливлювала своєчасну виплату зарплати освітянам, медичним працівникам та фахівцям місцевого самоврядування, а також освоєння коштів субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток території.


Як повідомив Сергій Коваленко, після проведених консультацій, відбулася позачергова сесія Світловодської міської ради, на якій депутати розглянули бюджетні питання і ухвалили необхідні рішення. Як наслідок, буде освоєно освітню субвенцію у розмірі 3,8 мільйона гривень, що гарантує виплату заробітної плати вчителям міста. Прийнято і медичну субвенцію в розмірі 2,6 мільйона гривень на заробітну плату працівникам галузі охорони здоров'я. Була потреба і у коштах для виплати зарплат працівникам міськради, виконкому та інших бюджетних установ. Рішенням сесії цю проблему вирішено.


До Світловодська надійшли кошти субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток території у сумі 830 тисяч гривень. Рішенням депутатського корпусу ці кошти спрямовано на придбання обладнання для закладів освіти і культури міста.


Серед інших проблемних питань, які вирішено на сесійному засіданні, - збільшення витрат на харчування дітей у дошкільних закладах та здійснення протипожежних заходів за приписами ДСНС у закладах освіти, культури і охорони здоров'я.


856Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: