Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/28/v-oleksandrivtsi-rjatuvalniki-zasteregli-gromadjan-vid-neoberezhnosti-u-pobuti-foto-.htm
новини, 28 листопада 2018

В Олександрівці рятувальники застерегли громадян від необережності у побуті (ФОТО)


28 листопада працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед населення смт Олександрівки щодо необхідності суворого дотримання правил безпеки у побуті. Рятувальники поінформували громадян про статистику пожеж у районі та назвали їх основні причини. Зокрема зазначалось, що до пожеж може призвести необережне поводження з вогнем під час спалювання сміття, недбало кинутий недопалок або сірник, порушення правил експлуатації пічного опалення або електричних побутових приладів, коротке замкнення або перевантаження електромережі. Тож збереження майна від вогню, здоров’я і життя домочадців, головним чином, залежить від відповідального ставлення господарів до питань пожежної безпеки. 


Під час проведення профілактичного відпрацювання серед жителів Олександрівки було розповсюджено застережні листівки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


               


983Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: