Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/28/v-oleksandrii-vidbuvsja-jarmarok-vakansii-dlja-gromadjan-z-invalidnistju-foto-.htm
новини, 28 листопада 2018

В Олександрії відбувся ярмарок вакансій для громадян з інвалідністю (ФОТО)


Уже багато років Олександрійський міськрайонний центр зайнятості співпрацює з підприємствами міста та району в напрямку працевлаштуванняосіб з інвалідністю. Приємно бачити, що є небайдужі роботодавці, які допомагають вирішити питання працевлаштування таких безробітних. 


Наразі в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості для працевлаштування громадян з інвалідністю зареєстровано 12 актуальних вакансій. Серед них: лікар-стоматолог, методист культурно-освітнього закладу, охоронник,підсобний робітник, мийник посуду та інші. З метою прискорення укомплектування зазначених вакансій центром зайнятостіпроводяться різнопланові інформаційно – масові та організаційні заходи.


Так, наприклад, днямиу рамках декади зайнятості для людей з інвалідністю булопроведено ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості.У заході взяли участь комунальне підприємство «Благоустрій», МЛПЗ Стоматполіклініка, Управління праці та соціального захисту Олександрійської міської ради, Олександрійський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та ін. Цікаву програму запропонували працівники центральної районної бібліотеки ім. Д. Чижевського. 


Як повідомила Наталія Фоміна, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, представник Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги надав консультації з юридичних питань та ознайомив з переліком послуг, які надає установа.


Сподіваємось, що проведені заходи допоможуть особам з інвалідністю знайти себе на ринку праці, а роботодавцям – пристосувати робочі місця саме для такої категорії працівників.


Зазначимо, з початку року працевлаштованоблизько 50олександрійців зінвалідністю.



815Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: