Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/28/u-seli-luganka-petrivskogo-raionu-onovili-ambulatoriju.htm
новини, 28 листопада 2018

У селі Луганка Петрівського району оновили амбулаторію


У Петрівському районі після капітального ремонту відкрили Луганську лікарську амбулаторію загальної практики-сімейної медицини. В урочистій церемонії відкриття взяв участь голова районної державної адміністрації Сергій Завалій та голова районної ради Тамара Сакара, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Ремонт приміщення закладу, придбання нових меблів та медичного обладнання є результатом реалізації Угоди про соціально-економічне партнерство між Петрівськими районною державною адміністрацією та районною радою і приватним акціонерним товариством «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» групи МЕТІНВЕСТ. Загалом на реалізацію даного проекту було спрямовано 1795,2 тис. грн., у тому числі: кошти районного бюджету – 867,3 тис.грн., ПрАТ «ЦГЗК» - 700 тис.грн., Луганського сільського бюджету – 227,9 тис.грн.


В амбулаторії створені комфортні умови для роботи медичного персоналу і прийому пацієнтів. Світлі, затишні кабінети мають все необхідне медичне обладнання для надання жителям Луганки і інших населених пунктів дільниці якісних медичних послуг. У штаті амбулаторії два лікаря – завідуючий закладом, сімейний лікар і лікар-педіатр, три медичні сестри, санітарка і водій. Крім того, в амбулаторії діє стоматологічний кабінет, в якому працює лікар-стоматолог, яка перебуває у штаті центральної районної лікарні.


Голова райдержадміністрації зазначив, що окрім оновлення амбулаторії, у районі проведено ремонт найпроблемніших ділянок автомобільних доріг в с.Луганка та с.Братське, у рамках Угоди про соціально-економічне партнерство з ПрАТ «ЦГЗК» придбано 2 причепа, відвал сніговий, подрібнювач гілок та міні-трактор, реалізовано проект «Останній притулок», який став переможцем конкурсу на кращий проект в рамках районної програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа» (встановлення огорожі кладовищ в Луганці та Братському).


До того ж, реалізовано ще один проект в рамках програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа» - «Спорт для сільської громади Луганки, як запорука здоров’я та успіху» - встановлено спортивний майданч з вуличними тренажерами на території Луганської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів.


За матеріалами веб-сайту Петрівської РДА


1209Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: