Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/28/spilka-ofitseriv-kirovogradschini-pidtrimala-vvedennja-voennogo-stanu.htm
новини, 28 листопада 2018

Спілка офіцерів Кіровоградщини підтримала введення воєнного стану



 

Сьогодні, 28 листопада, у Прес-клубі міста Кропивницького відбулася прес-конференція голови Кіровоградської обласної організації Спілки офіцерів України  Андрія Бойко, голови Національного Корпусу у місті Кропивницький Дмитра Потоцького, командира територіального загону Української добровольчої армії у Кіровоградській області Ігора Козуба та заступника обласного військового комісаріату Кіровоградської області, підполковника Олега Молчанова - повідомляє "Кіровоград24".


Усі учасники прес-конференції заявили про те, що підтримують рішення про введення воєнного стану в 10 областях України.


У ході прес-конференції було оприлюднено заяву Спілки офіцерів України Кіровоградської області щодо введення воєнного стану. Зокрема Андрій Бойко зазначив, що введення воєнного стану не означає початок війни, це лише готовність до протидії.. "Тож ми маємо бути завжди напоготові, знати як поводити себе у такій ситуації та як захистити себе та свої родини" - наголосив пан Андрій.


«Воєнний стан не означає те, що усіх почнуть мобілізувати. Також це не означає, що у людей відбиратимуть майно, припинятимуть роботу підприємства. Це означає лише те, що країна готова до наступу ворога і в потрібний момент зможе дати гідну відсіч», - розповів Олег Молчанов - заступник обласного військового комісаріату Кіровоградської області. 


"Той факт, що сьогодні горіла будівля СБУ, на мою думку, є очевидним терактом. Наголошую на цьому слові. Нам не можна розслаблятися та думати, що нас це омине. Ми повинні забути про усі розбіжності у поглядах, вподобаннях та про політичні погляди. Сьогодні слід згуртуватись та об"єднатись, щоб подолати сильного ворога" - закликав Ігор Козуб


Учасники прес-конференції також закликали всіх не байдужих українців надавати допомогу армії, як матеріальну так і моральну. Особливо у цей час необхідний теплий одяг, антисептичні серветки, вода, їжа тощо.


1557Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: