Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/28/robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-ponad-50-elektrogazozvarnikiv.htm
новини, 28 листопада 2018

Роботодавці Кіровоградщини потребують понад 50 електрогазозварників


Сьогодні роботодавці області потребують 57 працівників за професією «електрогазозварник». Професія електрогазозварника входить до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й недивно, адже потреба у таких робітниках постійна і має тенденцію до зростання. Її представники знаходять роботу в будівельних організаціях, на фабриках і заводах, у авторемонтних майстернях та станціях технічного обслуговування тощо - повідомляє Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості


Зокрема, їх готові взяти на роботу Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційна організація №2» міської ради міста Кропивницького, Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, ТОВ «Зерновик», ТОВ виробничо - комерційна фірма «Велта» та ін.


Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (3723 грн.) до 13 тис. гривень.


Актуальними є вакансії для електрогазозварників у Голованівському, Добровеличківському, Долинському,Знам’янському, Кіровоградському, Маловисківському, Новомиргородському, Новоукраїнському, Олександрійському та Петрівськомурайонах Кіровоградської області.


Крім того безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути професію електрогазозварника.Професію електрогазозварника можна набути як в навчальних закладах області, так і  на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



756Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: