Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/28/do-vsesvitnogo-dnja-dobrih-sprav-doluchilisja-kropivnitski-patrulni.htm
новини, 28 листопада 2018

До всесвітнього дня добрих справ долучилися кропивницькі патрульні


Щороку на противагу «Чорній п’ятниці» після Дня подяки в світі проходить день благодійності, відомий як #ЩедрийВівторок (#GivingTuesday). Цього дня у багатьох країнах світу мільйони людей влаштовують благодійні акції і закликають робити добрі справи.


Не залишилась осторонь й інспектори відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції області - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Цього вівторка патрульні завітали до Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю, де долучилися до благодійного ярмарку. Його метою був збір коштів на операцію підопічного закладу Валіка Луніна, який має вроджену ваду серця. Гості купляли смаколики та новорічні прикраси, кошти від яких були передані матері хлопчика.


Надалі патрульні відвідали Будинок для людей похилого віку «Затишна оселя». У подарунок інспектори принесли завжди потрібні тут господарські товари, які придбали за власні кошти. Разом зі старенькими тепло поспілкувалися та випили чаю. Бабусі та дідусі залюбки ділилися з патрульними історіями свого життя. В гості патрульні приходять уже не вперше та точно не в останнє, адже творити добро завжди приємно!


Лише разом ми зробимо людей щасливими, а життя кращим❗️

          

1214Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: