Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/28/dlja-bibliotekariv-oblasti-u-kropivnitskomu-provedut-maister-klas.htm
новини, 28 листопада 2018

Для бібліотекарів області у Кропивницькому проведуть майстер-клас


29 листопада на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка відбудеться обласний майстер-клас «Формуємо читацький та творчий простір дитини у бібліотеці» для бібліотекарів спеціалізованих районних, міських, сільських бібліотек для дітей області та ОТГ.


Фахівці обласної бібліотеки для дітей познайомлять колег не лише з власними інноваційними напрацювання в роботі з дітьми, а й бібліотек України, проведуть ряд практичних занять.


Зокрема, учасники обласного майстер-класу дізнаються: про ІХ Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій «Бібліокре@тив-2018», що відбувся у м. Полтава, креативні ідеї, які обласна бібліотека для дітей придбала та буде реалізовувати на практиці; про особливості роботи з інтерактивними таігровими книгами для дітей на прикладі масового заходу по інтерактивній книзі Льюїса Керрола «Аліса в країні Див» за участю третьокласників.


Стануть учасниками практичного заняття «Читання з передбаченням або нова ідея, як зробити читання дітей вдумливим та цікавим». Обговорять організацію та проведення обласних та всеукраїнських літературно-мистецьких заходів для дітей у 2019 році.


691Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: