Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/28/bezrobitnim-kropivnitskogo-ta-raionu-prezentuvali-vakansii-pat-ukrzaliznitsja-.htm
новини, 28 листопада 2018

Безробітним Кропивницького та району презентували вакансії ПАТ «Укрзалізниця»


На сьогоднішній день питання дефіциту працівників робітничих професій на Одеській залізниці є надзвичайно актуальним. Знайти шляхи у вирішенні зазначеної проблеми спробували під час ділової зустрічі, що відбулася у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості. У заході взяли участь керівники та працівники кадрових служб Знам'янської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці, ВП «Локомотивне депо Знам'янка» Одеської залізниці», ВП «Експлуатаційне вагонне депо Знам'янка «Одеської залізниці» - повідомляє Відділ взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Під час ділової зустрічі обговорено шляхи подальшої співпраці та визначено основні аспекти у напрямку вирішення питання забезпечення підприємства фахівцями робітничих професій.


Як зазначив Олександр Пашко, начальник відділу кадрів Знам'янської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці, першочергове завдання роботодавця та його кадрової служби знайти й утримати потенційного працівника на підприємстві, презентувавши переваги роботи із гарантованим соціальним пакетом.


У свою чергу Яна Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, акцентувала увагу присутніх на тому, що першим кроком тісної взаємодії кадрових служб виробничих підрозділів з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку оперативного забезпечення кадрами підприємства, став ярмарок вакансій, що проходить цього ж дня у міськрайонному центрі зайнятості.


Обговорили питання співпраці, обміну досвідом в частині підбору персоналу на засадах рекрутингу. Результатом проведеної зустрічі стали досягнуті домовленості щодо перспектив подальшої співпраці центру зайнятості з підприємством. 


Під час ярмарку зазначалося, що загалом актуальними на підприємствах ПАТ «Укрзалізниці» на Кіровоградщинієпонад 200 вакансій, серед них: касир квитковий, контролер-касир, складач поїздів, регулювальник швидкості руху вагонів, слюсар з ремонту рухомого складу, помічник машиніста електровоза, помічник машиніста тепловоза, токар, фрезерувальник, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, слюсар з ремонту рухомого складу, оглядач-ремонтник вагонів, слюсар-інструментальник та інші.


Представники ПАТ «Укрзалізниці» акцентували увагу присутніх на перевагах роботи на даних підприємствах, а саме:


-  стабільність підприємства;

-  можливість навчання, професійного та службового росту;

-  стабільна заробітна плата з щомісячним преміюванням, виплатою надбавок за вислугу років та інші;

-  заохочувальні виплати та надання додаткових відпусток до ювілеїв, народження дітей, вступом в шлюб та інше;

-  щорічна корпоративна допомога;

-  50% відшкодування за добровільне медичного страхування;

-  виплата у 10 кратному розмірі заробітної плати при звільненні на пенсію;

-  щорічний пільговий проїзд залізничним транспортом по території України та країнам СНД;

-  можливість оренди недорого житла;

-  путівки до санаторіїв, дитячих оздоровчих таборів;

-  подарунки до свят;

-  організація дозвілля працівників та взяття їх участі в художній самодіяльності;

-  комфортні умови праці;

-  захищеність працівників профспілковими органами.


За результатами ярмарку вакансій близько 10 осіб зацікавилися роботою в підрозділах ПАТ «Укрзалізниця», отримали контакти для подальшої співбесіди та ознайомлення з робочими місцями.



975Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: