Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/23/z-pochatku-roku-bilshe-200-veteraniv-ato-znaishli-robotu.htm
новини, 23 листопада 2018

З початку року більше 200 ветеранів АТО знайшли роботу


Демобілізовані військовослужбовці, учасники операції об’єднаних сил, повертаючись до мирного життя, стикаються з багатьма життєвими проблемами, у т.ч. пов’язаними з працевлаштуванням. Питання їхньої адаптації на ринку праці – одне з першочергових у роботі служби зайнятості. У центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості демобілізованим учасникам операції об’єднаних сил, які звернулися по допомогу в пошуку роботи, надається комплекс соціальних послуг, що сприяє прискоренню їхнього працевлаштування.


З початку року більше 1,0 тис. безробітних з числа демобілізованих учасників операції об’єднаних сил, скористалися послугами служби зайнятості Кіровоградської області - повідомляє Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Загальна чисельність працевлаштованих – 265 осіб, з них 217– за сприяння служби зайнятості. Зокрема, 9 особам виплачена допомога по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності. Крім цього, 70 осіб брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру; 68 осіб проходили професійне навчання; профорієнтаційні послуги отримали всі особи.



789Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: