Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/22/politseiski-doluchilisja-do-provedennja-profilaktichnogo-zahodu-bezpechna-shkola-.htm
новини, 22 листопада 2018

Поліцейські долучилися до проведення профілактичного заходу «Безпечна школа»


Працівники ювенальної превенції та групи реагування патрульної поліції Олександрійського відділу зустрілися з учнями загальноосвітньої школи-інтернату у селищі Пантаївка.


У рамках заходу поліцейські спілкувалися з дітьми про необхідність дотримання правил дорожнього руху, зокрема на шляху до навчального закладу та під час повернення додому - повідомляє повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.  


 Також правоохоронці роз’яснили учням, як потрібно поводитися у складних ситуаціях, наприклад, у разі виникнення такого явища як насильство у сім’ї. Дітям надали поради, до яких служб звертатися за допомогою.


Крім того, поліцейські провели з неповнолітніми бесіду на тему: «Стоп булінг!». Обговорили питання недопущення жорстокого поводження серед учнів, закликали виявляти повагу до однолітків та загалом усіх дітей як у навчальному закладі, так і поза його межами.


       

1019Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: