Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/21/nardep-jarinich-vtiljuemo-proekti-z-blagoustroju-kropivnitskogo.htm
новини, 21 листопада 2018

Нардеп Яриніч: втілюємо проекти з благоустрою Кропивницького


Народний депутат-мажоритарник від міста Кропивницького Костянтин Яриніч на своїй персональній сторінці в мережі фейсбук вчора розмістив пост про те, що Кабінеті Міністрів України підтримав його спільні з міською владою пропозиції щодо фінансування інфраструктурних проектів обласного центру:


"Наприкінці жовтня, на спільній прес-конференції з міським головою Андрієм Райковичем, ми відзвітували про хід реалізації проекту «Вікна нашого міста». Наша стратегічна мета – встановити енергозберігаючі вікна у всіх під’їздах багатоповерхівок міста.


Як представник обласного центру у парламенті, протягом двох місяців виборював цільове фінансування проекту у Кабінеті Міністрів. Сьогодні вже з впевненістю можу повідомити, що рішення прийнято!


Крім того, за моєю ініціативою ми продовжуємо втілювати проект також у закладах освіти. До дитсадку 42, шкіл № 4, 20, 24 ми долучаємо НВО-ліцей № 19 та НВО № 35, а також музичний коледж.


Вважаю одним із своїх пріоритетів забезпечення комфортних умов життя для наших городян!".


фото з фейсбук


1910Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: