Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/16/u-novoukraintsi-vidbuvsja-chergovii-ditjachii-chempionat-z-brein-ringu.htm
новини, 16 листопада 2018

У Новоукраїнці відбувся черговий дитячий чемпіонат з брейн-рингу



Два дні поспіль школярі Новоукраїнськіх шкіл, що на Кіровоградщині, весело і з розумом проводили вільний час, паралельно виборюючи путівки на обласний чемп - повідомив у мережі фейсбук Александр Каенко 


14 листопада зустрічалися 8 команд молодшої групи. Майже всі гравці чи не вперше сіли за стіл, тому спочатку грали досить в’яло, але під кінець групового турніру розігрались і у півфіналах показали пристойний темп і непогану результативність. У підсумку: 3 місце – «Мама Анархія» (філія №3 ЗШ №6), 2 місце – «Марфіл» (Мар′янопільська філія НВК №8), а перемогу святкували «Нескорені» (ЗШ №4).


15 листопада настала черга старших. Тут уже було не до розкачки, кнопки тиснули аж гай шумів. Жаль систему – мабуть, вже не відремонтую :(, але гра того варта. «Бронзою» задовольнялись, даруйте на слові, «Фраєра» (НВК №8), «срібло» у «Діzеля» (гімназія «Лідер»), «золото» у ветеранів – «Вечірвечір» (ЗШ №4).


Тож уже за два тижні на обласних змаганнях Новоукраїнку представлятимуть чемпіони – «Нескорені» і «Вечірвечір». До них приєднаються «Діzель» (за квотою Клубу) та володарі Кубка міста «Тік-так» (ЦДЮТ). 


      

977Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: