Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/16/remontni-brigadi-kp-teploenergetik-likviduvali-avariinu-situatsiju-po-vulitsi-chornovola.htm
новини, 16 листопада 2018

Ремонтні бригади КП «Теплоенергетик» ліквідували аварійну ситуацію по вулиці Чорновола


Ремонтні бригади КП «Теплоенергетик» оперативно відреагували та ліквідували порив теплової мережі по вулиці Чорновола у Кропивницькому. Станом на сьогодні, 16 листопада, пориви на мережах комунального підприємства відсутні, повідомляється на сайті міської ради. 


Відповідно, збільшилася і кількість будинків, до яких надходить централізоване опалення. Загалом, на ранок 16 листопада, у Кропивницькому забезпечені теплом 793 житлових будинки, що становить 99 %.


Теплопостачання також подається до усіх 14 закладів охорони здоров’я міста, 42 загальноосвітніх шкіл та всіх 37 дитячих садочків обласного центру.


У той же час, спеціалісти ДП “Кіровоградтепло” ліквідовують три пориви на трьох житлових будинках по вул. Полтавській, 24, к. 1, просп. Університетському, 25, вул. Пацаєва, 14 корп. 1


На внутрішньобудинкових мережах багатоповерхівок також зменшується кількість аварійних ситуацій. Спеціалісти ЖЕО №1 завершують капітальний ремонт в будинку по вулиці Вокзальній, 20, корп. 3.


За інформацією синоптиків, на території Кропивницького потеплішало і середньодобова температура зафіксована на рівні -0С. Температура теплоносія на виході та вході до котелень складає по КП «Теплоенергетик»: ТЕЦ - 56/45, котельня на с. Новому – 64/56, на котельнях ДП «Кіровоградтепло» - 59/46.



1189Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: