Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/15/kropivnitsks-shkoljari-vivchali-pravila-bezpeki-zhittedijalnosti.htm
новини, 15 листопада 2018

Кропивницькs школярі вивчали правила безпеки життєдіяльності (ФОТО)


14 листопада молодші школярі загальноосвітньої школи №22 селища Гірниче, що у Кропивницькому, разом з фахівцями Управління ДСНС України у Кіровоградській області здійснили цікаву та пізнавальну мандрівку у світ безпеки життєдіяльності, під час якої вони згадали правила поведінки у побуті та закріпили необхідні навички відповідального ставлення до власної безпеки - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Захід «Безпечна мандрівка» розрахований на дітей дошкільного та молодшого шкільного віку та з урахуванням особливостей їхнього світосприйняття, тому уся інформація, яку мають засвоїти діти, подана у вигляді гри та конкурсів. Зокрема школярі дізнались, для чого необхідний протигаз та як правильно його одягати, розгадували тематичні загадки про вогонь, воду, електричний струм, пожежу тощо. Рятувальники також пограли з дітьми у рухливі ігри.


Крім того, працівники Служби порятунку розповіли школярам про свою роботу, нагадали телефон, за яким викликають Службу порятунку, і порадили завжди пам’ятати, що уникнути лиха можна, якщо виконувати прості правила безпечної поведінки.


            

992Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: