Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/13/u-bobrintsi-maibutni-fahivtsi-robitnichih-profesii-vchilis-skladati-rezjume.htm
новини, 13 листопада 2018

У Бобринці майбутні фахівці робітничих професій вчились складати резюме


Вчора, 12 листопада, у рамках проведення Місячника профорієнтації молоді «Твоя кар’єра починається сьогодні» для студентів Бобринецького ПТУ № 32 районною філією Кіровоградського обласного центру зайнятості було проведено День відкритих дверей.


Для студентів було проведено ряд інформаційних та профорієнтаційних заходів. Наприклад, семінар «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме».


Йшлося про те, що під час пошуку роботи безробітні часто зіштовхуються з тим, що роботодавці пропонують, а інколи і наполягають, на поданні претендентом на роботу свого професійного резюме. Фахівці акцентували увагу присутніх на тому, що резюме – своєрідна візитна картка шукача роботи, яка має на меті презентувати кандидата на робоче місце у найбільш позитивному ракурсі та продемонструвати його переваги над іншими шукачами роботи.


Цей етап передує співбесіді і є можливістю презентувати себе «заочно» і створити перше враження на роботодавця. А як відомо, у конкурентній боротьбі перемагають не лише більш кваліфіковані працівники, а й ті, які зуміли краще представити себе.


На семінарі з техніки пошуку роботи, студенти мали змогу розглянути  основні вимоги до складання резюме, ознайомитися із структурою вдало складеного резюме та підготувати  макет власної «професійної візитівки».


Активна робота під час семінару та отримана інформація допомогла студентам освоїти навички написання резюме та ефективного його використання  при пошуці роботи.


889Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: