Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/13/press-klub-gromadska-aktivnist-pid-pritsilom-.htm
новини, 13 листопада 2018

Пресс-клуб: «Громадська активність під прицілом»


У середу, 14 листопада о 12.00 у «Прес-клубі реформ» (м. Кропивницький,вул. Чикаленка, 1-а; Бізнес-центру «Єлисаветград», кім. 115) відбудеться прес-конференція на тему: «Громадська активність під прицілом».


Учасники прес-конференції:

Волошина Алла – голова КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»


Бородіна Тетяна – волонтер Благодійної організації «Благодійного фонду «Кіровоград волонтерський»

Людям з активною життєвою позицією після Революції Гідності (2014р.), здавалося, що в нашій країні відкрита агресія та вбивства громадських активістів і журналістів просто неможливі. Але тільки за останній рік таких нападів відбулося близько 50. Ми навіть не можемо назвати точну кількість, оскільки Міністерство внутрішніх справ не виділяє їх із загального числа злочинів, а правозахисні організації не мають достатніх засобів та ресурсів для того, щоби вести загальноукраїнський облік. Є низка випадків кримінального та адміністративного переслідування активістів і журналістів, які діють на захист суспільних інтересів.


КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» виступила з ініціативою об’єднати журналістів та громадських активістів, які працюють в м. Кропивницький та Кіровоградській області й створити громадський захист. Впевнені, що тільки разом ми можемо зменшити ризики розправ із нами поодинці.


За додатковою інформацією можна звертатися до Алли Волошиної телефоном: +38 067 611 23 00


фото - europrojects

3548Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: