Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/v-oleksandrii-zakrito-na-karantin-sim-klasiv-u-shkolah-mista.htm
новини, 9 листопада 2018

В Олександрії закрито на “карантин” сім класів у школах міста


В Олександрії закрито на “карантин” сім класів у школах міста, зокрема у школі № 9 та міському колегіумі. Про це повідомляють “Олександрійські новини”.


В інформації прес-служби Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області зазначається, що 7 листопада у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації щодо захворюваності дітей на грип та ГРВІ введено обмежувальні заходи у загальноосвітніх навчальних закладах міста Олександрії, а саме у шести класах НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 9 - спеціалізована школа» та у одному класі НВК «Олександрійський колегіум - спеціалізована школа».


За оперативною інформацією міських та районних управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області станом на 9 листопада поточного року зафіксовано порушення повітряно-теплового режиму в освітніх та лікувальних закладах. Без опалення у м. Кропивницькому залишились 8 ДНЗ, 5 ЗНЗ, 2 ПТУ, 3 лікувально-профілактичні заклади (через пориви) та Центральноукраїнський національний технічний університет; у Знам’янському районі - 1 ДНЗ (знаходиться на території військового містечка, не укладено договір на закупівлю природного газу).


1215Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: