Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/tsogo-roku-dorozhniki-kirovogradschini-uviishli-v-triiku-lideriv.htm
новини, 9 листопада 2018

Цього року дорожники Кіровоградщини увійшли в трійку лідерів


За темпами виконання запланованих ремонтних робіт Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області увійшла до трійки лідерів по Україні - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області.


- Це було не легко, але ми наполегливо працювали з ранньої весни, аби зробити якомога швидше і якомога більше, - відзначає начальник Служби Вадим Коюденко. – Будівельний сезон розпочали з того, що продовжили ремонтувати розпочаті минулого року об’єкти. І ось, за крок до завершення сезону ми намагаємося встигнути закінчити роботи на нових. Нагадаю, що основні сили направляємо на завершення ремонту дороги М-04 Знам’янка-Луганск-Ізварине та на ремонт Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв, яка чекала цього дуже багато років. Але окрім цих двох напрямків ми працюємо по багатьох фронтах, які не такі помітні, втім не менш важливі.


Нагадаємо, що в рамках децентралізації частина доріг загального користування перейшла на утримання Кіровоградської ОДА, у власності Служби залишилися тільки дороги територіального та державного значення.



1168Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: