Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/shkoljari-oleksandriischini-diznavalis-pro-aktualni-profesii.htm
новини, 9 листопада 2018

Школярі Олександрійщини дізнавались про актуальні професії


Днями відбулись виїзні  профорієнтаційні заходи фахівців Олександрійського міськрайонного центру зайнятості для школярів Олександрійського підрозділу Кіровоградського обласного НВК (Гімназія-інтернат – школа мистецтв) та учнів навчально-виховного комплексу  «Марто-Іванівський загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів».


З метою сприяння усвідомленому вибору професії  майбутніми випускниками, під час профорієнтаційних уроків фахівець центру зайнятості Олена Клочко розповіла школярам про ринок праці та професії, яких потребує наш регіон, про формулу вибору професії, типові помилки, які часто допускають школярі при виборі майбутнього професійного шляху.



Під час презентації професій діти мали можливість поспілкуватися з заступником директора з виховної роботи Олександрійського медичного коледжу Наталією Щербиною, яка розповіла про навчальний заклад, його переваги, умови вступу та особливості навчання і дозвілля студентів.


Також Олена Клочко повідомила учням про те, що розпочав роботу онлайн-сервіс «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа», який створеноз метою надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі. Зазначалося, що зареєстрованому користувачу буде надана можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації у онлайн режимі без відвідування центру зайнятості.


Також з'явилася можливість отримати кваліфіковану консультацію за результатами тестів та індивідуальні поради щодо вибору професії чи сфери професійної діяльності.


             

1362Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: