Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/31/na-kirovogradschini-budinki-spovzajut-u-porozhnechu-razom-iz-ljudmi-video-.htm
новини, 31 жовтня 2018

На Кіровоградщині будинки сповзають у порожнечу разом із людьми (ВІДЕО)


Життя над проваллям. Десятки будинків у Новомиргороді на Кіровоградщині ризикують провалитися під землю. Під містом розгалуджена система старих підземних ходів, час від часу вони провалюються, тягнучи за собою будівлі - повідомляє Ірина Цимбал, кореспонденти Факти ICTV.


Один з будинків на вісім квартир поволі сповзає у порожнечу. Тягне його шестиметрове провалля під фундаментом. За останній рік діра тут з’явилась вдруге. Споруда від самого фундаменту і до даху щедро вкрита тріщинами. Люди замазують їх чим можуть. Але марно.


Масштаби руйнувань видно в підвалі. Бетонні блоки, на яких тримається двоповерхівка, тріснули, розійшлися на двадцять сантиметрів  і висять над проваллям.


Місцева влада допомогла людям створити ОСББ, аби ті могли отримати на ремонт аварійної двоповерхівки гроші. Готова співфінансувати роботи. Але фахівців знайти не можуть.



2115Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: