Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/30/u-svitlovodsku-vidbulos-obgovorennja-stanu-vikonannja-sudovih-rishen.htm
новини, 30 жовтня 2018

У Світловодську відбулось обговорення стану виконання судових рішень


Днями на базі Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбулась планова нарада з управлінням державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області. У заході також узяли участь представники Світловодського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в області  та обласного центру зайнятості - повідомляє Валентина Смолькіна, провідний  юрисконсульт юридичного відділу обласного центру зайнятості.


Під час нарадиобговорювався стан виконання судових рішень, прийнятих на користь служби зайнятості за виконавчими документами, що знаходяться на примусовому виконанні у Світловодському міськрайонному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.


Зокрема, присутніх було поінформовано про те, що усі виконавчі провадження відкрито, юрисконсультом філії спільно з представниками ДВС здійснюються всі відповідні дії, що передбачені Законом України «Про виконавче провадження». А саме: за можливості юрисконсульт філіїспільно з представниками ДВС району здійснюють спільні виїзди за місцем проживання боржників. Відділом ДВС здійснюється постійний контроль за боржниками, які не мають роботи щодо їхофіційного працевлаштування та отримання ними доходів.


Також було акцентовано увагу учасників зустрічі на тому, що плідна співпраця фахівців обох структур має свій результат – збільшився відсоток фактичного стягнення заборгованості на користь служби зайнятості.


Підсумовуючи нараду, присутніми були визначені напрямки взаємодії та заходи, спрямовані на підвищення її ефективності (повне виконання судових рішень).



861Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: