Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/30/-ukrposhta-shukala-pratsivnikiv-u-golovanisku.htm
новини, 30 жовтня 2018

«Укрпошта» шукала працівників у Голованіську


Ярмарки вакансій – обопільна користь як для роботодавців, які мають змогу оперативно укомплектувати підприємство необхідними кваліфікованими кадрами, так і для шукачів роботи, що в досить короткий строк можуть вирішити питання своєї зайнятості.


Тож днями, у приміщенні Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, на замовлення Кіровоградської дирекції ПАТ «Укрпошта» відбувся міні-ярмарок вакансій - повідомляє Ірина Слободянюк, заступник начальника відділу надання соціальних послугГолованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Менеджер з підбору персоналу ПАТ «Укрпошта» Ірина Саган та начальник ЦВПЗ №5 Ольга Бабій презентували присутнім підприємство, охарактеризували основні напрямки його діяльності.


Зокрема, безробітні дізналися, що на сьогодні у Голованівському район і ПАТ «Укрпошта» має відкриті вакансії «начальник пересувного відділення», «робітник з комплексного обслуговування», «оператор поштового зв’язку» та ін.


Ірина Саган надала вичерпну інформацію про характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів за кожною із заявлених вакансій, а такожвідповіла на питання, які цікавили безробітних.


Зарезультатами міні-ярмарку, 5 безробітних зацікавились працевлаштуванням на ПАТ «Укрпошта» та заповнили анкети для зарахування їх до кадрового резерву працівників ПАТ «Укрпошта».


Таким чином, міні-ярмарок вакансій– одна із ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо підбору необхідних кадрів, аджебезробітні знайдуть для себе роботу, а роботодавець – добрих та сумлінних працівників.



986Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: