Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/19/u-kropivnitskomu-zavershivsja-oblasnii-etap-zmagan-kraschih-lanok-gazodimozahisnoi-sluzhbi-foto-.htm
новини, 19 жовтня 2018

У Кропивницькому завершився обласний етап змагань кращих ланок газодимозахисної служби (ФОТО)


19 жовтня у м. Кропивницький завершились обласні триденні змагання кращих ланок газодимозахисної служби пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС України області у форматі «Найсильніший пожежний-рятувальник». У обласному етапі змагались між собою команди-переможниці з міських та районних підрозділів, розділені на три групи. До складу команд входять чоловіки та жінки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Такі випробування для рятувальників покликані не лише виявити кращих серед бійців пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини, а й сприяють зацікавленості рятувальників у постійному вдосконаленні професійної майстерності, спортивної підготовки та підвищенні психологічної стійкості під час ліквідації надзвичайних ситуацій. Крім того, змагання зміцнюють силу командного духу, виховують у особового складу прагнення до перемоги та виявляють кандидатів до складу збірної команди Управління з професійних змагань.


Сьогодні змагались представники останньої третьої групи, які прибули з сімох підрозділів Кіровоградської області. Команди пройшли три категорії випробувань: забіги у тандемах, командні естафети та індивідуальні забіги. При цьому на етапах учасники виконували 5 різновидів вправ: «Підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик 4-го поверху учбової вежі», «Підйом рукавних скаток» (підйом рукавної лінії на 4-й поверх учбової вежі, «Силовий тренажер» (переміщення ударами кувалди балки вагою 72,5 кг на відстань 1,5 м), «Прокладання робочої лінії і подання ствола на заливку мішені» та «Перенесення потерпілого» (переміщення манекена вагою близько 80 кг на відстань 30 м).


Після завершення змагань відбулись підсумки в командній і особистій першості серед команд третього блоку.


Остаточні переможці будуть визначені за загальними результатами підрахунків отриманих балів усіх команд пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області.


                  



1144Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: