Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/18/rjatuvalniki-kirovogradschini-navchali-shkoljariv-pravilam-bezpeki.htm
новини, 18 жовтня 2018

Рятувальники Кіровоградщини навчали школярів правилам безпеки


Навіть під час шкільних канікул рятувальники продовжують проведення акцій «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для школярів Кіровоградщини. Одна з таких акцій відбулася 17 жовтня на території Степової філії навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» комунального закладу «Первозванівське НВО» Кіровоградського району - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Під час акції дітям нагадали правила безпечного поводження у різних надзвичайних обставинах. Саме на це була спрямована насичена програма акції. Бійці чергового караулу 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький продемонстрували юним глядачам можливості спеціальної техніки та обладнання. Під час конкурсів хлопці і дівчата отримали нагоду поміряти бойовий одяг бійців Служби порятунку та протигази. Рятувальники розповіли дітям, яких правил необхідно дотримуватись, щоб запобігти надзвичайним подіям, як поводитися у випадку пожежі або виявлення боєприпасів часів Другої світової війни, як уникнути травмування та як надавати допомогу постраждалим.


Впевнені, акція стала цікавим і корисним способом закріплення отриманих знань та навчання новому.


                        

1142Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: