Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/17/kropivnitski-patrulni-zatrimali-dezertira.htm
новини, 17 жовтня 2018

Кропивницькі патрульні затримали дезертира


Принцип безперервності роботи поліції для патрульних - це не просто слова. Прогулянкою містом у свій вихідний двоє інспекторів помітили громадянина, який переходив вулицю В'ячеслава Чорновола, що у Кропивницькому, поза пішохідним переходом. В особі порушника інспектори впізнали військового, який перебував у розшуку за дезертирство - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Інспектори затримали громадянина та разом зі співробітниками Військової служби правопорядку (ВСП) доставили до відділення.


Там підтвердили, що правопорушник дійсно перебуває в розшуку за ч.1 ст.408 ККУ (дезертирство). Поліцейські провели йому поверхневу перевірку згідно ст.34 ЗУ «Про Національну поліцію». В ході неї інспектори виявили у порушника паперовий згорток із речовиною зеленого кольору рослинного походження.


На місце події для вилучення, ймовірно, марихуани патрульні викликали слідчих. Обставинами дезертирства будуть займатися співробітники ВСП та військової прокуратури.


Нагадуємо, що санкція статті 408 за ч.1 ККУ передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 5 років


      




732Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: