Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/16/atovets-z-kropivnitskogo-zdobuv-bazhanu-osvitu-za-dopomogoju-profnavchannja.htm
новини, 16 жовтня 2018

АТОвець з Кропивницького здобув бажану освіту за допомогою профнавчання


Сприяння демобілізованим військовослужбовцям та учасникам бойових дій в адаптації до мирного життя – один із напрямків діяльності державної служби зайнятості. 


Швидше адаптуватись в соціумі, відчути себе комфортно в буденних реаліях та повернутися до трудової діяльності після участі в антитерористичній операції колишнім військовим допомагає служба зайнятості. Фахівці особливо уважно та ретельно підходять до потреб кожного захисника, який звертається за допомогою. Чоловікам пропонують відвідати ряд інформаційних заходів, які покликані навчити долати негативні емоції, визначити приховані здібності та відчути себе потрібними - повідомляє Оксана Гусєва, заступник начальника відділу  організації працевлаштування населення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості .


Відомо багато прикладів успішних людей, які незважаючи на труднощі і перешкоди, досягали бажаного і не здалися. Серед таких є і кропивничани, які ще вчора з честю боронили кордони своєї Батьківщини, відстоювали право українців бути самостійними і незалежними, а сьогодні, не втративши жаги до життя та енергії, прагнуть реалізувати себе у трудовій діяльності.


Серед добірки життєвих історій досягнення успіху є приклад пана Олексія, демобілізованого учасника бойових дій, який повернувшись до мирного життя довго не міг знайти роботу, яка б відповідала його вимогам. Звернувшись до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості безробітному було запропоновано особистим консультантом пройти професійне навчання за направленням служби зайнятості та отримати нову професію «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Після успішного закінчення навчання, пан Олексій був працевлаштований до фізичної особи підприємця за здобутою професією.


Індивідуальний підхід фахівців служби зайнятості до кожного клієнта та тісна взаємодія центру зайнятості з роботодавцями – запорука успішної роботи при підборі роботи для демобілізованих учасників бойових дій.

   



753Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: