Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/12/narkotichni-rechovini-prodovzhujut-vijavljati-kropivnitski-patrulni-u-meshkantsiv-kropivnitskogo.htm
новини, 12 жовтня 2018

Наркотичні речовини продовжують виявляти кропивницькі патрульні у мешканців Кропивницького



Вчора, 11 жовтня, близько 9-ї години на вулиці Вокзальна, що у Кропивницькому патрульні помітили громадянина, який розпивав алкогольні напої в громадському місці - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Під час поверхневої перевірки у 19-річного порушника інспектори виявили 5 пакунків з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, ймовірно, наркотичною. Поруч лежав пристрій для її вживання. На питання патрульних про походження речовини громадянин відповів, що знайшов її.


Також подібну речовину інспектори виявили у 24-річного громадянина, який сьогодні вранці близько 4-ї години на вулиці Вокзальна переходив дорогу поза пішохідним переходом.


Для вилучення пакунків з, імовірно, марихуаною, а також встановлення їхнього походження на місце події інспектори викликали слідчих.


Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

         

1164Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: