Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/14/kropivnitsk-politseiski-dopomogli-vrjatuvati-sobaku-zhuzhu-pislja-naizdu-na-nei-avtivki.htm
новини, 14 вересня 2018

Кропивницькы поліцейські допомогли врятувати собаку «Жужу» після наїзду на неї автівки


12 вересня близько 16-ї години на вулиці Попова, що у Кропивницькому в дворі багатоквартирного будинку мешканці побачили, що невідомий громадянин, рухаючись в авто заднім ходом, випадково наїхав на собаку - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області


Тварина виявилась улюбленицею двору на прізвисько «Жужа». На щастя, вона залишилась жива. Та коли громадяни попросили водія відвести тварину до ветеринара, той відмовився та поїхав у невідомому напрямку. Громадяни, обурені такою ситуацією, звернулися до правоохоронців - повідомляє .


На місці події патрульні зателефонували до міської громадської організації із захисту тварин та запросили ветеринара, який оглянув тварину. Серйозних травм собака не отримала, госпіталізації не потребувала. Лікар надав «Жужі» допомогу і вже за декілька днів улюблениця дітей та дорослих зможе знову радувати мешканців двору.


Нагадуємо! Що для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов’язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну та не відволікатися від керування транспортним засобом у дорозі. 


         

1349Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: