Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/13/na-znam-janschini-starshoklasniki-pochali-novii-navchalnii-rik-z-proforientatsiinoi-besidi-foto-.htm
новини, 13 вересня 2018

На Знам’янщині старшокласники почали новий навчальний рік з профорієнтаційної бесіди (ФОТО)


Навчальний рік для фахівців Знам’янської міськрайонної філіїобласного центру зайнятості розпочався з активної профорієнтаційної роботи, спрямованої на підвищення інформованості учнів про світ професій.


За інформацією Людмили Базюк, провідного фахівця відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, систематична профорієнтаційна робота є запорукою вдалого вибору професійного майбутнього учнівської молоді. Саме тому, фахівці Знам’янської міськрайонної філії постійно організовують інтерактивні заходи, профорієнтаційні бесіди та зустрічі зі школярами, які мають на меті підвищення рівня знань учнів про світ професій та формування стійкої мотивації до набуття навичок, затребуваних на ринку праці.


Так, протягом першоготижня вересня, фахівцем центру зайнятості Людмилою Базюкбуло проведено профорієнтаційну співбесіду для учнів старших класів загальноосвітніх шкіл села Дмитрівка. Школярів було поінформовано про стан ринку праці міста та району, актуальні професії та спеціальності, що користуються попитом серед роботодавців.


За допомогою фахівця служби зайнятості, учні ознайомились із новими професіями, що є найбільш популярними в мережі Інтернет. Увагу дітей було акцентовано на інтернет-проекті «Моя кар’єра», за допомогою тестів якого діти мають змогу визначитись зі своєю майбутньою професією чи спеціальністю.



2191Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: