Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/09/05/kogo-shukajut-i-jaku-zarplatu-proponujut-robotodavtsi-kirovogradschini-.htm
новини, 5 вересня 2018

Кого шукають і яку зарплату пропонують роботодавці Кіровоградщини?


На початок вересня у Кіровоградській області була актуальна 3331 вакансія, середній розмір заробітної плати, зазначений у поданих роботодавцями вакансіях, відкритих на сьогодні, становив 5162 грн.


Найбільша потреба в області нині у кваліфікованих робітниках з інструментом: Робітниках з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин,операторах автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів та установок, швачках, слюсарях, електрогазозварниках, водіях автотранспортних засобів - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


 Доволі високим залишається попит на працівників сфери торгівлі та послуг: продавців, охоронників,кухарів, офіціантів, менеджерів (управителів) зі збуту.


Серед професіоналів і фахівців найчастіше запрошували на роботу тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, бухгалтерів, кредитних інспекторів, сестер медичних та інженерів, а з-поміж представників найпростіших професій – підсобних робітників, прибиральників і вантажників.


Найвище на Кіровоградщині (відповідно до порівняння середніх розмірів запропонованих у вакансіях заробітних плат) оцінюють працю гірника очисного забою  – 22,8 тис. грн, гірничомонтажника підземного – 17,3 тис. грн, геолог – 15,5 тис. грн. Директор з виробництваможе розраховувати на 12 тис. грн, шліфувальник виробів з твердих сплавів та тугоплавких металів– на 10 тис. грн, на таку ж зарплату  може розраховувати машиніст тепловоза.  Найнижчий рівень заробітної плати (на рівні законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати) роботодавці пропонують методисту культурно-освітнього закладу, лаборанту (хімічні та фізичні дослідження), технікові електрозв'язку, механіку виробництва, інспектору кредитному тощо.



942Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: