Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/21/kropivnitskii-zvilnjajut-vid-samovilno-vstanovlenih-mafiv.htm
новини, 21 серпня 2018

Кропивницький звільняють від самовільно встановлених МАФів


Кропивницький продовжує звільнятися від незаконно розміщених на території міста МАФів - повідомляє сайт МРК. Відповідно до протоколу від 26.07.2018 р. № 4 комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, вирішено демонтувати самовільно розміщені тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності за адресами:


  1. Стаціонарна тимчасова споруда (павільйон по наданню послуг населенню) на розі вул. Родникової (Джерельна) та просп. Інженерів;
  2. Павільйон «Макулатура» вул. Вокзальна (біля будинку № 37/16);
  3. Павільйон “Шаурма” на розі вул. Глінки та вул. Соборної;
  4. Пересувний причеп на розі вул. Острівської та вул. Преображенської


Власникам (користувачам) пропонується в 5-ти денний термін демонтувати споруди у вигляді торговельних павільйонів (кіосків) для провадження підприємницької діяльності за вказаними адресами та привести земельні ділянки у належний стан з відновленням благоустрою.


У разі добровільного виконання демонтажу споруди, необхідно повідомити управління містобудування та архітектури Кіровоградської міської ради (вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 322), в іншому випадку споруди будуть демонтовані примусово.


Примусовий демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд буде проведено до 30.09.2018 р.



1378Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: