Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/20/na-kirovogradschini-kolishnii-bezrobitnii-vidkriv-vlasnu-spravu.htm
новини, 20 серпня 2018

На Кіровоградщині колишній безробітний відкрив власну справу


Система підтримки малого підприємництва, створена Державною службою зайнятості, передбачає активні заходи щодо працевлаштування безробітних шляхом залучення їх до організації підприємницької діяльності з виплатою допомоги по безробіттю одноразово та надає можливість людині, що залишилась без роботи, стати власником бізнесу, можливість втілити в життя свої творчі ідеї, здібності.


Залишившись без роботи пан Сергій звернувся до служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні. У зв’язку з відсутністю на ринку праці підходящої роботи, чоловік вирішив започаткувати власну справу. Взявши участь у семінарах «Як розпочати свій бізнес?» та «Від бізнес-ідеї до власної справи», пройшов навчання за навчальною програмою «Підприємець-початківець» і успішно захистив бізнес-план «Надання ветеринарних послуг» - повідомляє Алла Красіон, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


На сьогоднішній день пан Сергій має власну ветеринарну клініку і штат найманих працівників. Надання якісної, своєчасної і високопрофесійної допомоги тваринам у будь-який зручний для клієнтів час, забезпечує постійний прибуток та змогу удосконалювати свої знання та методи сучасного лікування у ветеринарній медицині.


Колишній безробітний вже тривалий період,успішно веде підприємницьку діяльність і цілком задоволений своїм рішенням – працювати на себе. Тож в умовах сучасного ринку праці для багатьох шукачів роботи самозайнятість – це не лише один із реальних шляхів вирішення питання власного працевлаштування, а й шанс розпочати власну справу – справу свого життя та досягти в ній успіху.


фото умовне


1152Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: