Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/17/u-galerei-ossovskogo-vidbudetsja-vistavka-popelnaste-zanurennja-v-tishu-anons-.htm
новини, 17 серпня 2018

У галереї Оссовського відбудеться виставка «Попельнасте. Занурення в тишу» (АНОНС)

17 серпня 2018 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться відкриття виставки «Попельнасте. Занурення в тишу» за підсумками проведення пленеру в с. Попельнасте Олександрійського району Кіровоградської області.


Сам пленер проходив з 2 по 4 липня 2018 року у селі Попельнастому Олександрійського району в рамках традиційної мистецької акції-пленеру «Кіровоградщина очима художників».  Група художників працювала на території мальовничого села та відтворювала живописні краєвиди у своїх творах. У пленері взяли участь голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України Андрій Хворост, член Національної спілки художників України, викладач мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Валерій Давидова, художник Ігор Вишниченко (смт Новгородка Кіровоградської області), художник Костянтин Титаренко, член Національної спілки художників України, завідуючий відділом обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» Анатолій Кімнатний.


Результати перебування художників на пленері будуть також представлені на виставці картин у Культурно - освітньому центрі с. Попельнасте.


Дирекція обласного художнього музею та група художників висловлює щиру вдячність Інні Тільновій за надану ідею, сільському голові Олегу Волянському та Валерію Жванко за проявлену ініціативу та вирішення організаційних питань по проведенню акції.


1178Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: