Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/16/-kirovogradoblenergo-garantue-vinagorodu-za-informatsiju-pro-rozkradachiv-energetichnogo-maina.htm
новини, 16 серпня 2018

«Кіровоградобленерго» гарантує винагороду за інформацію про розкрадачів енергетичного майна


З початку року на території області скоєно 51 крадіжку електроенергетичного обладнання та матеріалів. Здебільшого, зловмисники діють вандальними методами, залишаючи після себе понівечені трансформатори і лінії електропередачі, відключені від електропостачання вулиці, а подекуди й цілі населені пункти, знеструмлені об’єкти житлово-комунальної інфраструктури, промисловості та сільського господарства.


Адміністрація ПрАТ «Кіровоградобленерго» звертається до жителів Кіровоградської області з проханням невідкладно повідомляти про підозрілих осіб, які здійснюють роботи в безпосередній близькості від трансформаторних підстанцій чи металевих опор високовольтних ліній електропередачі, випадки крадіжок з інших електроенергетичних об`єктів, інформувати про діяльність скупників викраденого майна.


Автономер, марка, колір автомобіля, на якому пересуваються дані особи, опис їхньої зовнішності, інша інформація про них – все це може суттєво посприяти припиненню протиправної діяльності та притягненню розкрадачів до відповідальності. До слова, за статтею 194-1 ККУ «Умисне пошкодження об’єктів електроенергетики» передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років, а у випадку настання тяжких наслідків (якщо, наприклад, від ураження електричним струмом загине людина) – до 15.


Лише заручившись допомогою небайдужих та законослухняних громадян ми зможемо зупинити зловмисників!


Винагороду та нерозголошення отриманих відомостей про особу заявника та анонімність спілкування перед третіми особами гарантуємо.


Телефони оперативного чергового служби захисту економікиПрАТ «Кіровоградобленерго»: (0522) 35-82-31, (067) 520-40-79 (цілодобово). 



      

737Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: