Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/15/v-den-nezalezhnosti-ukraini-ruslana-zaspivae-na-kirovogradschini.htm
новини, 15 серпня 2018

В День Незалежності України Руслана заспіває на Кіровоградщині


Про фестиваль МИ - УКРАЇНЦІ на своїй власній сторінці в мережі фейсбук написав голова в Добровеличківська районна державна адміністрація Василь Смаглюк : "Добровеличківський район продовжує свою традицію - на найбільше дежавне свято нашої країни - 24 серпня День Незалежності України, в селі Скопіївка, проводимо фестиваль "Ми- українці!". 


В програмі фесту виступи аматорських колективів нашого району, нас також підтримають гості свята - Національний духовий оркестр України - (повірте - вони неймовірно круті, довелося бути на концерті- рок-хіти Queen, Scorpions у їх виконанні - це незабутньо), Волинський академічний народний хор, гурт "Божедари" та хедлайнер фестивалю - Руслана!


В програмі також дитячий ігровий майданчик, виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, святковий салют! 24 серпня 2018 року, село Скопіївка, Добровеличківський район!! Запрошуємо на фестиваль!"

2225Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: