Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/14/u-zv-jazku-iz-kapitalnim-remontom-dorogi-shema-ruhu-transportu-po-vulitsi-korolenka-u-kropivnitskomu-bude-timchasovo-zminena.htm
новини, 14 серпня 2018

У зв’язку із капітальним ремонтом дороги, схема руху транспорту по вулиці Короленка буде змінена


Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Короленка у Кропивницькому вступає у вирішальну фазу. Як повідомив під час апаратної наради заступник міського голови Олександр Мосін, у вівторок, 14 серпня, дорожники розпочнуть асфальтування дороги.


У зв’язку з капітальним ремонтом дороги по вулиці Короленка, із 9.00 14 серпня до закінчення робіт рух транспорту по цій транспортній магістралі буде повністю перекрито. У цей час тролейбуси курсуватимуть до зупинки «Аеропорт», а схема руху маршрутних таксі та комунального автобусу № 116 пролягатиме по вулиці Сиваській.


- Громадський транспорт зранку 14 серпня вивезе мешканців міста на роботу і рух по Короленка буде перекритим, - відзначив Олександр Мосін. – Відновиться він після повного завершення циклу дорожніх робіт. Дорожники будуть докладати всіх зусиль, щоб завершити асфальтування впродовж доби.



957Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: