Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/14/politseiski-kirovogradschini-vdoskonaljujut-svoi-znannja-ta-praktichni-navichki-foto-.htm
новини, 14 серпня 2018

Поліцейські Кіровоградщини вдосконалюють свої знання та практичні навички (ФОТО)



З працівниками відділів та відділень Головного управління Національної поліції в області проводяться семінар-практикуми із тактичної підготовки та тактики самозахисту поліцейських.


Метою таких заходів є підвищення рівня готовності поліцейських до виконання своїх професійних завдань, попередження та недопущення травмування під час виконання службових обов’язків - повідомляє відділ професійного навчання УКЗ та тренінгового центру поліції Кіровоградської області.


Сьогодні, 14 серпня семінар-практикум працівники тренінгового центру, відділу професійного навчання та відділу психологічного забезпечення провели на базі Долинського відділу поліції для працівників підрозділу, а також поліцейських з Петрівського, Компаніївського, Новгородківського, Устинівського відділень.


Програма заходу включає три частини: теоретичну, практичну – моделювання ситуацій службової діяльності та розв’язання ситуаційних завдань під час, яких поліцейські отримують практичні навички для якісного виконання своїх службових обов’язків, та підведення підсумків.


Наразі такі заходи вже проведено у трьох відділах поліції, у яких брали участь близько 300 правоохоронців. Робота у даному напрямку продовжується. Протягом місяця заплановано проведення семінарів-практикумів  в усіх відділах і відділеннях поліції області.


                     


1432Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: