Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/03/skoro-u-prijutivskii-otg-pochne-pratsjuvati-dva-vulichnih-trenazhernih-maidanchiki.htm
новини, 3 серпня 2018

Скоро у Приютівській ОТГ почне працювати два вуличних тренажерних майданчики


На селищі Користівка, біля стадіону і адміністративного центру, почав працювати тренажерний майданчик. Такий самий тренажерний майданчик добудовується на Цукрозаводському селищі. Про це повідомляє журналіст «Олександрійських новин», який сам оглянув місце розташування майданчику.


«Майданчиків на Приютівці відкрилося два, тому що Приютівка достатньо великий населений пункт громади. Ми спеціально запланували відкриття до Дня селища, яке буде відзначатись 4 серпня. Це невеликий подарунок від селищної ради та спонсорів, які також допомагали участь у будівництві» прокоментував «Олександрійським новинам» голова Приютівської селищної ради Андрій Коломійцев.


«Це багатофункціональні тренажери. На кожному з них є інструкція, як саме допоможе розвивати людину вправа на цьому тренажері», -уточнив А.Коломійцев та зазначив, що він сам спробував кожен з них у роботі, щоб впевнитись ,що все працює.


Вуличні тренажери орієнтовані на всі верстви населення, на всі вікові групи, тому займатися можуть всі, повідомив голова об’єднаної громади.


Нагадаємо, 4 серпня буде відзначатись День селища Приютівка концертом кавер-рок-групи, змаганнями з мініфутболу, файєр-шоу.




2046Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: