Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/21/pidsilennja-golosiv-gromad-kremenchuk-navchavsja-pratsjuvati-z-foto-on-lain.htm
новини, 21 липня 2018

Підсилення голосів громад: Кременчук навчався працювати з фото он-лайн

Цікавий тренінг у рамках проекту “Голоси громад” відбувся у Кременчуці - для представників і представниць ОТГ Полтавської області. Журналісти місцевих ЗМІ, працівники прес-служб ОТГ, громадські активісти і блогери протягом дня знайомились із цифровими методами роботи із зображеннями.

Мова йшла про важливість застосування мобільних додатків та гаджетів, про деталі підготовки фото для друку як у газетах, так і на веб-сайтах, а також про вибір "правильних" методів зйомки і компонування матеріалів на шпальтах локальних та гіперлокальних медіа. У презентаціях, які не тільки побачили, але й отримали для використання учасники та учасниці, відображена інформація про правило "золотого перетину" при зйомці фото, про інструменти обробки зображень (хмарні, безкоштовні, прості у застосуванні).

Медіашкола продовжуватиметься. На черзі для Кременчука - тренінг по основам роботи із відео, який відбудеться 1-го серпня, а далі і навчання з основ сторітелінгу.  
Більше про проект - на окремій сторінці сайту Прес-клубу "Голоси Громад

Тренінг пройшов у рамках проекту «Голоси громад», впровадженого за підтримки «Фонду розвитку ЗМІ» Посольства США в Україні. Погляди, викладені в публікації, не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. Supported by the Media Development Fund of the U.S.Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government

1506Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: