Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/20/rjatuvalniki-prodovzhujut-provoditi-roz-jasnjuvalnu-robotu-schodo-bezpechnogo-vidpochinku-na-vodi.htm
новини, 20 липня 2018

Рятувальники продовжують проводити роз'яснювальну роботу щодо безпечного відпочинку на воді


Впродовж купального сезону рятувальники області проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу біля водойм, щоб нагадати відпочиваючим про необхідність дотримуватись правил безпеки на воді - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


20 липня працівники Олександрійського, Новоукраїнського та Онуфріївського  районних підрозділів Управління ДСНС в області навчали правилам безпеки відпочивальників на водоймах своїх районів. Працівники пожежно-рятувальної служби пояснили дітям та дорослим, що купатися краще зранку або увечері, коли немає небезпеки перегріву, плавати не більше 20 хвилин, не доводити себе до переохолодження, не поєднувати відпочинок на воді зі вживанням алкогольних напоїв, не відпускати самих до річки чи ставка дітей, з обережністю плавати на надувних матрацах і кругах.


 Рятувальники рекомендували не купатись на необладнаних пляжах, у незнайомих місцях, у річках зі швидкою течією, не стрибати зі скель, технічних споруд, дамб. У ході проведення роз’яснювальної роботи серед відпочивальників розповсюдили листівки з правилами безпеки на воді. 

      

1403Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: