Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/20/politseiski-oleksandrii-gotovi-zabezpechiti-publichnii-porjadok-pid-chas-futbolnogo-sezonu.htm
новини, 20 липня 2018

Поліцейські Олександрії готові забезпечити публічний порядок під час футбольного сезону


  Про це повідомив керівник місцевого відділу поліції Володимир Хвостов під час зустрічі з офіцером безпеки ФК «Олександрія» Володимиром Шияненком. Захід відбувся за участі особового складу підрозділу - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


Присутні обговорили вжиття першочергових заходів задля безпечного перебування громадян на стадіоні під час проведення футбольних матчів.


Учасниками наради було прийнято рішення посилити профілактичну роботу у цьому напрямку. Насамперед, що стосується роз’яснення вболівальникам необхідності дотримання правопорядку та правил поведінки на території спортивної споруди.


 «Ми створимо належні умови для безпечного перебування громадян на стадіоні під час матчів і залучимо максимальну кількість поліцейських для охорони публічного порядку» - наголосив т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.


Після зустрічі на КСК «Ніка» поліцейські провели тренування та відпрацювали алгоритм дій у разі вчинення громадянами правопорушень чи виникнення надзвичайних ситуацій, а також під час виходу глядачів із території споруд після закінчення матчу або у випадку евакуації.


      

1182Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: