Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/16/justitsija-ukraini-svjatkuvala-svii-100-richnii-juvilei-foto-.htm
новини, 16 липня 2018

Юстиція України святкувала свій 100 річний ювілей (ФОТО)


13 липня, юстиція України святкує ювілей - 100 років з дня заснування. Історія органів української юстиції пов’язана з історією зародження української державності. Біля її витоків стояла Українська Центральна Рада. 


Кореспондентка сайту «Кіровоград24» побувала на святіі на власні очі побачила, як відзначали це свято відзначали у Кропивницькому.


«Я працюю керівником територіального управління три роки. І вже за цей час мені місяця буде мало, щоб розповісти усі моменти роботи юстиції. Уявіть собі, що можна розказати за сторічну історію», - говорить керівник територіального управління юстиції в Кіровоградській області Вадим Гуцул. 


До Дня народження управління юстиції влаштувало урочисті заходи біля головного приміщення, підготувало гостям подарунки, роздаткові матеріали та святковий торт. А також улаштувало фотовиставку.


«За результатами втілення у життя проектів Міністерства юстиції ми посідаємо десь 5 місце по Україні, а по кількості проведених заходів - 1. Мене, керівника управління, цей факт, звичайно, радує, але нам є далі над чим працювати», - розповів сайту «Кіровоград24» Вадим Гуцул. 


                

1295Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: