Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/13/kropivnitskii-znovu-zustrichae-zirkove-rali-.htm
новини, 13 липня 2018

Кропивницький знову зустрічає “Зіркове ралі”


Сьогодні, 13 липня 2018 року о 9 годині 30 хвилин від площі біля міської ради м. Кропивницького стартуватимуть екіпажі «Зіркового ралі».


«Зіркове ралі» – аматорські змагання для власників класичної автотехніки вже втрете проводиться під егідою Федерації Автомобільного спорту України. Головною метою цих змагань є об’єднання прихильників ретро автомототехніки в Україні, популяризація відновлення та збереження історичної автомобільної спадщини. Заходи «Зіркового ралі-2018» відбудуться 12-15 липня в багатьох містах країни і присвячені 105-річчю старту першого «зіркового» авторалі на теренах сучасної України за участю вітчизняних спортсменів - повідомляє сайт МРК.


Минулого року за ініціативи галереї «Єлисаветград» та за підтримки депутатів міської ради Сергія Кріпака та Андрія Кролевця команда з трьох екіпажів «Зіркового ралі» вперше завітала до нашого міста. В цьому році заплановано приїзд більшої кількості учасників. 13 липня кожен бажаючий, як і минулого року, матиме можливість зробити пам’ятні фото та поспілкуватися з учасниками ралі. 


За програмою Оргкомітету старти «Зіркового ралі-2018» відбудуться 12 липня в Києві, Чернігові, Сумах, Одесі та Харкові. Приїзд до нашого міста є проміжним фінішем першого етапу змагань екіпажів Східного дивізіону та відбудеться ввечері 12 липня.
Загальний фініш учасників заплановано на 14 липня в місті Одесі.


875Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: