Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/26/u-kropivnitskomu-prohodjat-navchannja-rezervistiv-tretogo-polku-spetspriznachennja-video-.htm
новини, 26 червня 2018

У Кропивницькому проходять навчання резервістів третього полку спецпризначення (ВІДЕО)



Бійців-резервістів викликали на збори, щоби згадати старе й навчитися воювати за новими стандартами.


Вони повернулися у легендарний підрозділ, який першим зустрічав атаку російських бійців на Сході країни. Демобілізовані бійці третього полку спецпризначення з усієї України з’їхалися на збори резервістів у Кропивницький.


Переважно це ті самі "кіборги", які в 14-15 роках служили у військовій розвідці, зокрема утримували Донецький аеропорт. Чотири роки тому хлопці виїжджали на передову у страйкбольній формі, а тепер вчаться воювати із зовсім іншим оснащенням та за стандартами НАТО. Вивчають тактична медицину та дію групи, співпрацюють із безпілотниками та новою технікою.


Відпочивати у казармах їм не доводиться, після занять на полігонах та стрибків з парашуту бійці йдуть у ліси, пересуваються непомітно, відпрацьовують переправи через водойму на лінії зіткнення, а їжу отримують з гелікоптерів. Все, як у справжніх бойових умовах.


Формат роботи у групах обрали не випадково – розвідники на зборах мають не лише навчитися новим тактикам, а й зжитися один з одним, щоб у будь-який момент разом стати до зброї.


Як це відбувається, розкаже Спецкор на 2+2. кореспонденти Олена Шворак та Роман Круніч


3879Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: