Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/12/na-kirovogradschini-obgovorili-stan-vikonannja-sudovihrishen.htm
новини, 12 червня 2018

На Кіровоградщині обговорили стан виконання судовихрішень


Днями,на базі Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятостівідбулась планова нарада з Управлінням державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області, Долинським районним відділом ДВС Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області і Кіровоградським обласним центром зайнятості. 


За інформацією В. Смолькіна, провідного юрисконсульта юридичного відділу обласного центру зайнятості, під час наради сторони обговорилистан виконання судових рішень, прийнятих на користь центру зайнятості за виконавчими документами, що знаходяться на примусовому виконанні вДолинському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.


На час проведення наради державними виконавцями здійснюються відповідні виконавчі дії, що передбачені Законом України «Про виконавче провадження». А саме: за можливості юрисконсульт центра зайнятості з представниками ДВС району здійснюютьспільні виїзди за місцем проживання боржників.


Відділом ДВС здійснюється постійний контроль за боржниками, які не мають роботи щодо офіційного їх працевлаштування та отримання ними доходів. 


За результатами наради визначені напрямки взаємодії та підвищення її ефективності, спрямованої на повне виконання судових рішень.



813Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: