Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/11/znam-janski-shkoljari-vidvidali-18-tu-derzhavnu-pozhezhno-rjatuvalnu-chastinu.htm
новини, 11 червня 2018

Знам’янські школярі відвідали 18-ту Державну пожежно-рятувальну частину (ФОТО)


11 червня до рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка завітали учні Суботцівської загальноосвітньої школи. Під час екскурсії діти, які зараз відпочивають у пришкільному таборі, отримали змогу ближче познайомитись із професією бійця служби з надзвичайних ситуацій, оглянути техніку та спорядження, дізнатись, як працюють рятувальники під час чергової доби.


 Школярів провели приміщеннями, де рятувальники навчаються, проводять наради, показали спортивний майданчик та тренувальну башту, познайомили з тонкощами роботи диспетчерів та пункту зв’язку, куди надходять повідомлення про пожежі й надзвичайні події, які стались на території району. У гаражі учасники екскурсії змогли оглянути пожежні автомобілі та їх оснащення, приміряти бойовий одяг рятувальників, роздивитись апарати на стисненому повітрі та одягнути маски від них - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області .


Проте не лише про роботу рятувальників почули під час екскурсії юні гості, а й про те, як не допустити виникнення надзвичайної події, як поводитись, коли все ж потрапив в екстремальні обставини, як надавати допомогу та про прийоми самопорятунку.


Загалом, зустріч була інформативною, пройшла в теплій і товариській атмосфері. Ми переконані, отримані знання допоможуть дітям провести літо весело і безпечно.


                  


1350Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: