Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/11/na-dvortsovii-vidkrili-parasolkovu-instaljatsiju-zi-spetsefektami-foto-.htm
новини, 11 червня 2018

На Дворцовій відкрили парасолькову інсталяцію зі спецефектами (ФОТО)


Відтепер над головною  пішохідною вулицею міста, починаючи від кав’ярні «Мокко», розміщено близько 200 великих різнокольорових парасольок, які  у вечірній час світяться за унікальним алгоритмом, демонструючи близько десятка світлових спецефектів. Урочисте відкриття  алеї Культурно-мистецьким фондом «Перспектива» Артема Стрижаковавідбулося у п’ятницю, 8 червня.


Фонд Стрижакова залучив до створення алеї фахівців, які розробляли схему та конструкцію. За їх словами, кропивницькапарасолькова алея є неповторною та єдиною в Україні.


За інформацією, цього року проект був підтриманий громадським бюджетом, завдяки голосам містян. Адже парасолькова алея дійсно стала візитівкою обласного центру і улюбленою фотозоною жителів та гостей міста.


Громадський діяч, засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артем Стрижаков під час відкриття подякував команді, яка реалізовує проект "Umbrella Sky" уже третій рік поспіль.


«Бажаю, щоб ця парасолькова алея радувала жителів нашого улюбленого міста і гостей. Усім приємних прогулянок і щасливих моментів під парасольковим небом на нашій Дворцовій», - сказав Стрижаков.


Нагадаємо, парасолькова алея вперше відкрилася у 2016 році за грант Культурно-мистецького фонду «Перспектива».


                        

1108Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: