Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/25/na-kirovogradschini-gromadi-spivpratsjujut-z-tsentrami-zainjatosti.htm
новини, 25 травня 2018

На Кіровоградщині громади співпрацюють з центрами зайнятості


Організація оплачуваних громадськихробіт та інших робіт тимчасового характеру залишається одним із важливих заходів активної політики зайнятостіу Гайворонському районі. Створення тимчасових робочих місць сприяє пом’якшенню ситуації наринку праці, а для багатьох із тих людей, які шукають роботу, є вагомим джерелом наповнення сімейного бюджету. Задля організації оплачуваних громадських робіт центр зайнятості району плідно співпрацює з місцевими органами влади та самоврядування, роботодавцями.


Тож нещодавно, у Долинівській сільській раді Гайворонського району, на виїзномуДні центру зайнятостіосновним було питання організації оплачуваних громадських робіт. Голова сільської ради, Тетяна Гребінна, у своєму вступному слові, звернула увагу на необхідність тісної співпраці сільської громади та центру зайнятості - повідомляє Н. Орлик, провідний фахівець з питань зайнятостіГайворонського районного центру зайнятості.


Крім того, спеціалісти центру зайнятостіпроінформувалижителів села та роботодавців щодо послуг та можливостей служби зайнятості, надали інформацію стосовно законодавства, ринку праці регіону, можливостей служби зайнятості в питаннях працевлаштування, професійного навчання за кошти та за направленням служби зайнятості, започаткування власної справи шляхом отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю, переліку інформації та звітності, яку надає роботодавець до районного центру зайнятості та ін.


Учасники заходу отримали вичерпну інформацію про напрями діяльності служби зайнятості, новітні методи пошуку роботи та актуальні професії.




1040Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: