Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/23/dva-sela-u-maloviskivskomu-raioni-priinjali-rishennja-pro-ob-ednannja.htm
новини, 23 травня 2018

Два села у Маловисківському районі прийняли рішення про об’єднання


Злинська та Розсохуватська сільські ради, що у Маловисківському районі на Кіровоградщині, днями схвалили проект рішення про добровільне об’єднання цих двох територіальних громад та передали документи на експертизу до обласної державної адміністрації.


- У плані фінансової спроможності ця громада має дуже непогані перспективи, тут зорієнтоване на результат керівництво, яке має досвід написання і втілення проектів та залучення фінансів, дружна команда професіоналів із чітким баченням стратегії розвитку громади, - коментує стан справ Валентина Шеремет, радниця з питань децентралізації Кіровоградського ЦРМС.


Наразі у Злинці й Розсохуватці очікують на висновок Кіровоградської обласної державної адміністрації щодо правильності всіх проведених процедур та створених документів. Після отримання висновку ініціативна група нової громади подасть документи до Центральної виборчої комісії, щоб остання призначила дату перших виборів.


Нагадаємо, що Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки програми «з Європою», постійно надає інформаційну та консультативну допомогу органам місцевого самоврядування і об’єднаним територіальним громадам на Кіровоградщині з питань втілення реформи децентралізації, створення проектів регіонального розвитку, місцевих фінансів та комунікацій. Якщо представникам ініціативних груп потрібні коментарі, консультації чи навчання (а все це – безкоштовно!) від Центру розвитку місцевого самоврядування, телефонуйте будь ласка за номерами: (0522) 32-02-86 або 095-356-35-98 (щодня у будні з 9.00 до 18.00). 


520Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: